FBPixel

O nama

Osnovan u Beogradu 2019. godine, COZY je modni i lifestyle brend koji pre svega podržava udobnost.

Brend kojem je stalo kako se osećate, a ne samo kako izgledate.

Namenjen je samouverenim i jakim ženama koje žele da se osete udobno i lepo tokom celog dana.

Kvalitet, transparentnost i jednostavnost su imperativ našeg COZY tima.

Ono što nas karakteriše je ležeran i ‘čist’ stil, pojednostavljen i minimalistički dizajn, kao i odabir boja kojima olakšavamo kombinovanje.

Za sve one koji veruju da je snaga u jednostavnosti, COZY je logičan izbor. Lagana i brza za oblačenje i kombinovanje, COZY odeća predstavlja ulaganje u udobniji život.

COZY brand story

Napravljeno da traje

Naša filozifija je ‘kupuj manje, biraj pažljivo i da traje’. Biramo kvalitet u odnosu na kvantitet i to po što povoljnijim cenama.

Mi ne sledimo fast-fashion trendove, već stvaramo naš svet modne udobnosti.

Fast-fashion je čest izbor pri kupovini upravo zbog toga što je brz i povoljan. Na taj način neretko završimo sa odećom koja se brzo troši i cepa ili ne potraje do sledeće sezone.

Slow-fashion, kao alternativa, je deo takozvanog slow pokreta, koji zastupa principe slične principima slow-food-a, kao što su kvalitet, ekologija, kao i fer pristup ka potrošačima i proizvođačima.

Umesto toga da pratimo trendove, mi u COZY-ju ulažemo vreme kako bismo kreirali komade koji su bezvremenski. Upravo zato tragamo za najfinijim materijalima i tek kada smo sigurni da smo odabrali najkvalitetniju opciju krećemo sa proizvodnjom.

COZY brand design

Kvalitetni materijali

Kada su u pitanju materijali, mi biramo samo najbolje. 100% prirodni, bez prisustva alergena. Kvalitetni i mekani materijali su ono što koristimo za svaki odevni komad zato što vi zaslužujete najbolje. Takođe, ovo je još jedan od načina da se ublaži štetan uticaj modne industrije na životnu okolinu.

Fabrics selection

Viskoza

Dobijena od celuloze, vlakna viskoze imaju svilenkast izgled i to je razlog zašto ovaj materijal slično pamuku, pruža osećaj komfora, prozračnosti i upijanja. Viskoza je prirodna, održiva i biorazgradiva aleternativa sintetičkim materijalima kao što su akril, poliester, najlon i drugi koji potiču od naftnih derivata.

Pamuk

Pamuk je lagan, izrdžljiv i izuzetno prilagodljiv materijal. On je takodje biorazgradiv, što je velika prednost kada se uzmu u obzir štetni efekti uzrokovani sintetičkim materijalima.

Zašto da odaberete nas?

Komfor kao stil života je imperativ.

Šta god da radite i gde god da idete, najvažnije je da se osećate dobro u svojoj drugoj koži- odeći koju nosite.

Why us
Wear it feal it