DOSTAVA

Dostava unutar Republike Srbije

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

COZY STUDIO će se potruditi da se željeni model pošalje u prosečnom vremenskom roku od 2 radna dana. Odgovornost kupca je da obezbedi tačnu i sigurnu adresu na koju u svakom trenutku može biti isporučen paket.
Sve pošiljke unutar zemlje se vrše sa dve kurirske službe, Post Express i D Express, čije cenovnike možete videti na njihovom sajtu za artikle koji ne podležu besplatnoj dostavi.

Kada primimo vašu porudžbinu i uplatu, bićete obavešteni koliko treba da platite za prevoz kada je vaša porudžbina poslata. Ovom prilikom dobićete broj za praćenje vaše porudžbine.

Ako dodje do kašnjenja u isporuci potrebno je da nas odmah obavestite o tome.

U tom slučaju, pokrenućemo istragu da se pronadje Vaša pošiljka. Ako se proizvod pronadje, odmah će biti preusmeren na adresu Kupca. Ako se pošiljka ne pronađe i ako se utvrdi od strane kurirske službe da je paket izgubljen, COZY STUDIO će vam poslati zamenski proizvod o svom trošku. Ako taj proizvod više nije dostupan, COZY STUDIO će vam ponuditi drugi ili povraćaj novca.

COZY STUDIO ne preuzima odgovornost za produženje roka isporuke zbog prevoznika, posebno u slučaju gubitka proizvoda ili štrajkova.

COZY STUDIO se ne moze smatrati odgovornim za nepredvidjena kašnjenja isporuke koja su izvan nase kontrole.