DOSTAVA

Dostava unutar Republike Srbije

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 390rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 6000rsd.

COZY STUDIO će se potruditi da se željeni model pošalje u prosečnom vremenskom roku od 2 radna dana. Odgovornost kupca je da obezbedi tačnu i sigurnu adresu na koju u svakom trenutku može biti isporučen paket.
Sve pošiljke unutar zemlje se vrše sa dve kurirske službe, Post Express i D Express, čije cenovnike možete videti na njihovom sajtu za artikle koji ne podležu besplatnoj dostavi.

Dostava u inostranstvu

COZY modele isporučujemo žirom sveta. Troškove dostave snosite Vi. Standardne isporuke van Srbije vrše se u saradnji sa Poštom Srbije i njihovim partnerima u drugim zemljama u svetu. Način slanja Pošte Srbije uključuje broj za praćenje.
Dostava u inostranstvu je moguća samo za plaćanja platnom karticom i PayPal-om.
Kada primimo vašu porudžbinu i uplatu, bićete obavešteni koliko treba da platite za prevoz kada je vaša porudžbina poslata. Ovom prilikom dobićete broj za praćenje vaše porudžbine.

Ako dodje do kašnjenja u isporuci potrebno je da nas odmah obavestite o tome.

U tom slučaju, pokrenućemo istragu da se pronadje Vaša pošiljka. Ako se proizvod pronadje, odmah će biti preusmeren na adresu Kupca. Ako se pošiljka ne pronađe i ako se utvrdi od strane kurirske službe da je paket izgubljen, COZY STUDIO će vam poslati zamenski proizvod o svom trošku. Ako taj proizvod više nije dostupan, COZY STUDIO će vam ponuditi drugi ili povraćaj novca.

COZY STUDIO ne preuzima odgovornost za produženje roka isporuke zbog prevoznika, posebno u slučaju gubitka proizvoda ili štrajkova.

COZY STUDIO se ne moze smatrati odgovornim za nepredvidjena kašnjenja isporuke koja su izvan nase kontrole.

VAŽNO:

Bitno je da znate da isporuku vršimo iz Srbije koja nije deo EU i odgovornost kupca je da nastavi sa procedurom carinjenja i bude odgovoran za plaćanje svih uvoznih carina i poreza na promet. Molimo vas da unapred proverite u lokalnoj carinskoj službi koje su vaše obaveze kada stigne paket iz druge zemlje.

Bilo koji povraćaj sredstava Kupcu neće uključivati uvozne poreze i carine koje je platio Kupac. Odgovornost Kupca je da postupi u skladu sa važecim zakonima zemlje uvoza kako bi dobili povraćaj ili oslobadjanje od takvih poreza i naplaćenih poreza.