Politika vraćanja

Najbolji kupac je srećan kupac!

Po zakonu imate 14 dana nakon prijema artikla da zatražite povraćaj novca ili da zamenite artikal.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš artikal mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili, neopran i nekorišćen, sa etiketama i u originalnom pakovanju. Takodje vam je potreban račun ili dokaz o kupovini – uglavnom je to broj porudžbine.

Da biste započeli vraćanje, možete nas kontaktirati na e-mail: cozy.to.wear@gmail.com ili jednostavno popuniti OBRAZAC ZA POVRAT/ZAMENU i spakovati ga zajedno sa artiklom koji vraćate ili menjate. Šaljete na našu adresu iz dela KONTAKT. Artikli koji su nam poslati bez popunjenog obrasca, neće biti prihvaćeni.

Kod vraćanja artikla, vi snosite troškove isporuke, osim ako to nije u slučaju naše greške u slanju ili oštećenog proizvoda, u tom slučaju COZY STUDIO preuzima troškove isporuke.

U slučaju da vam stigne pogrešan model, boja ili veličina modela, pišite nam na cozy.to.wear@gmail.com, a mi ćemo Vam u najkraćem roku dostaviti željeni artikal. Kada paket šaljemo van Srbije, rok je od 10 do 20 radnih dana.

Zamena proizvoda

Ukoliko Vam se ne sviđa kako Vam stoji proizvod, ili mislite da bi Vam druga veličina više odgovarala, možete isti da zamenite u roku od 14 radnih dana po prijemu robe. Samo popunite OBRAZAC ZA POVRAT/ZAMENU i spakujte ga zajedno sa artiklom koji menjate. Obavezno popunite šta menjate i za koji artikal (prethodno proverite da li ga ima na našoj internet prodavnici). Zamenski proizvod i Obrazac šaljete na našu adresu iz dela KONTAKT. Troškove slanja proizvoda snosite Vi.

Povraćaj novca

U slučaju da želite da vratite artikal, i tražite povrat novca, samo popunite OBRAZAC ZA POVRAT/ZAMENU  i spakujte ga zajedno sa artiklom koji vraćate. Obavezno upišite broj računa na koji želite da Vam uplatimo novac. Šaljete na našu adresu iz dela KONTAKT. po prijemu vašeg paketa, bićete obavešteni da li je povraćaj sredstava odobren ili ne. Ako bude odobren, u roku od 5 radnih dana ćete dobiti Vaš novac nazad. Troškove slanja proizvoda snosite Vi.

Reklamacije

Iako se trudimo da felera bude što manje, i da dobro pregledamo sve artikle prilikom slanja, ipak se može desiti propust, jer ko radi taj i greši. 🙂
Molimo vas da proverite svoju porudžbinu po prijemu i odmah nas kontaktirajte ako je artikal neispravan, oštećen ili ako dobijete pogrešan artikal, kako bismo mogli da procenimo problem i ispravimo ga.

COZY STUDIO neće biti odgovaran za bilo kakve greške ili oštećenja robe, uzrokovane poštanskim uslugama ili dostavom, ali ćemo se potruditi da Vam na bilo koji način izađemo u susret.

Opranu i nošenu garderobu ne možete vratiti uz povrat novca, ali ukoliko se desio neki defekt na proizvodu u prvih šest meseci od kupovine, a da to nije Vašom krivicom, rado ćemo ga popraviti ili zameniti za neki drugi. U tom slučaju popunite ZAHTEV ZA REKLAMACIJU, i zajedno sa proizvodom koji reklamirate pošaljite na našu adresu COZY2WEAR, Dr Ivana Ribara 115b, 11070 Beograd.

Pratite uputstva za održavanje i pranje koja se nalaze na unutrašnjoj etiketi proizvoda, i nemojte nijedan proizvod sušiti u mašini za sušenje veša, jer osim što ih možete deformisati, time znatno štetite okolini jer sušilice ispuštaju čak 10 puta veće količine CO2 u atmosferu od mašina za pranje, i time utičete na povećanje globalnog zagrevanja.

U slučaju da prihvatimo vašu reklamaciju, snosimo troškove slanja u oba smera.