BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE IZNAD 10000 RSD.

VREME ISPORUKE DO 3 RADNA DANA (U SRBIJI)

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE IZNAD 10000 RSD. VREME ISPORUKE DO 3 RADNA DANA (U SRBIJI)

Otkrijte čari TENCEL-a: Moda sa srdačnim dodirom prema prirodi

U svetu mode, gde stil igra veliku ulogu, postoji materijal koji osvaja srca: TENCEL Lyocell. Ovaj magični materijal ne samo da je ugodan za nošenje, već je i odgovoran izbor za one koji cene prirodu, i ne zahteva žrtvovanje modnog izraza. Danas ćemo istražiti čari TENCEL-a, otkrivajući njegove ekološke benefite i njegov uticaj na održivi modni svet.

TENCEL: Materijal sa ekološkim šarmom

Kad je reč o odgovornoj modi, TENCEL je na vrhu liste. Napravljen od drveta koje je odgovorno nabavljeno, TENCEL Lyocell smanjuje potrošnju vode i energije u procesu proizvodnje, čineći ga prijateljskim prema planeti. Ovaj materijal takođe ima izvanrednu sposobnost biodegradacije, pružajući nam odeću koja je ne samo lepa, već i održiva.

TENCEL u Cozy2Wear kolekciji: eko-šik za sve prilike

U našoj kolekciji, posebno ističemo dva komada od TENCEL-a: Pantalone Monaco i Pantalone Hamptons.

Pantalone Monaco: Ove lagane pantalone su odličan izbor za sve prilike. Sa ušitkom na zadnjem delu i duplim kopčanjem, savršeno pristaju različitim tipovima građe, naglašavajući vašu eleganciju i udobnost.

Pantalone Hamptons: Široke i udobne, ove pantalone su dizajnirane za maksimalnu slobodu pokreta. Sa džepovima sa strane i duplim kopčanjem, idealne su za opuštene trenutke ili izlaske u grad.

Pogledaj proizvode sa slike:

 

 

Budućnost TENCEL Mode: novi koraci ka održivosti

Dok razmatramo sledeći deo naše kolekcije, sa ponosom najavljujemo da će TENCEL biti važan materijal i u budućim kreacijama. Sa svakim korakom, Cozy2Wear nastavlja da se posvećuje održivosti i odgovornosti prema planeti, pružajući vam modu koja ne samo da je lepa, već i brižljivo izrađena.

Korpa
Koristimo kolačiće kako bi smo unapredili korisničko iskustvo na sajtu. Prihvatanjem kolačića slažete se sa našim uslovima korišćenja.
Počni da kucas i videćeš željeni artikal u pretrazi...

Newsletter prijava

Dobrodošli u COZY zajednicu!

Prijavi se na naš newsletter i saznaj među prvima za popuste, akcije, nove kolekcije i poklone iznenađenja!