BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE IZNAD 10000 RSD.

VREME ISPORUKE DO 3 RADNA DANA (U SRBIJI)

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE IZNAD 10000 RSD. VREME ISPORUKE DO 3 RADNA DANA (U SRBIJI)

Decembarski Cozy Matine

S obzirom da nas kraj godine i praznična atmosfera prirodno zbližavaju i utiču da više vremena posvetimo jedni drugima, mi smo želeli da u tom duhu završimo ovu godinu i još jednom u posebnom raspoloženju okupimo ljubitelje Cozy kolekcija, partnere i prijatelje. Da održivost nije samo fraza koja lepo zvuči, već srž našeg poslovanja govore i vaša iskustva koja ste tom prilikom podelili, kao i povratna informacija u vezi vrednosti koje predano gajimo, a sa kojima se identifikujete. Baš zato, novogodišnji pop-up događaj nije bio samo izlog naše održive kolekcije, već uspešna proslava trijumfa stila, održivosti i praznične atmosfere. Od ulaska u studio, preko upoznavanja sa svakim komadom i njegovom pričom pa do kupovine i odlaska potrudili smo se da ponudimo nešto više od garderobe, a to je toplo, prijateljsko i praznično iskustvo uz osećaj deljenja istih vrednosti među zajednicom, što nam je posebno drago.

Uz manji broj komada iz prethodnih kolekcija za koje smo obezbedili poseban popust, glavna tema bila je nova zimska kolekcija koju su posetioci mogli da pogledaju, pod prstima osete materijale i probaju kako se uklapa u njihov imidž.

Svaki izloženi odevni predmet nosio je pečat etičke proizvodnje – od organskog, sertfikovanog pamuka koji se koristi u našim radionicama do drugih, prirodnih tkanina prerađenih na održiv način. 

Dok su posetioci pregledali police sa zimskim stvarima, svaki odevni predmet je pričao priču o toplini, radosti, ušuškanosti i veselju kako u stilu tako i o uticaju na životnu sredinu. Od udobnih dukseva, trenerki i rolki za opuštanje kod kuće do šljokicavih pantalona za sve vrste izlazaka, naša zimska kolekcija je obuhvatila suštinu pažljivog oblačenja za hladnije mesece.

Ipak, sasvim prirodno, kutak oko kog smo se najčešće okupljali bila je naša mala kuhinja, gde smo za sve vas posluživali kuvano vino, sokove i kolačiće, jer šta bolje spaja ljude i podstiče razgovor nego hrana praćena prazničnom atmosferom? Razmenjivali smo utiske o kolekciji, isprobavali modele, ali i pričali o planovima za dobro zasluženi odmor, ličnim planovima i ciljevima za narednu godinu. 

Mi verujemo da je transparentnost ključni aspekt uspostavljanja i negovanja dublje veze sa našom zajednicom. Sa zadovoljstvom smo podelili umeće, veštinu obrade materijala i priču koja stoji iza svakog komada, a od vas dobili bezbroj kreativnih pitanja, ohrabrenja i iskustava koja nam mnogo znače.

Po završetku događaja, javio se osećaj ispunjenost uz vašu potvrdu da radimo pravu stvar i da se prave vrednosti i dalje prepoznaju. Izuzetno nam je drago što vidimo da je zajednica ljudi kojima je održivost u svetu mode važna, a stil nešto što se podrazumeva, sve veća. Baš zato, u narednoj godini ćemo se, pored ostalih stvari, potruditi da slične pop-up događaje organizujemo što češće. Do tada, srećni praznici i sve najlepše u narednoj godini.

P.s. U slučaju da ste propustili događaj, vrata našeg studija odtvorena su svakog radnog dana od 9-19h, a praznično sniženje traje do 31.decembra! Korpa
Koristimo kolačiće kako bi smo unapredili korisničko iskustvo na sajtu. Prihvatanjem kolačića slažete se sa našim uslovima korišćenja.
Počni da kucas i videćeš željeni artikal u pretrazi...

Newsletter prijava

Dobrodošli u COZY zajednicu!

Prijavi se na naš newsletter i saznaj među prvima za popuste, akcije, nove kolekcije i poklone iznenađenja!