RasprodatoOrganicONE SIZE

DUKS CHARLIE

Duks Charlie, oversized duks od najfinijeg organskog pamuka, sa „živim“ ivicama je najležerniji komad odeće koji možeš da poseduješ ove zime! Udoban je, trendi i pruža taj opušteni i neformalni izgled. Napred je kraći, pozadi duži. Ako odlučiš da ga isprobaš, sigurna sam da ćeš izgledati super!

KOJA JE MOJA VELIČINA?

ONE SIZE
Opis

Duks Charlie, oversized duks od najfinijeg organskog pamuka, sa „živim“ ivicama je najležerniji komad odeće koji možeš da poseduješ ove zime! Udoban je, trendi i pruža taj opušteni i neformalni izgled. Napred je kraći, pozadi duži. 

Materijal koji smo odabrali je mekani pamučni futer od 100% organskog pamuka, predviđen za prelazno do hladno vreme. Sa ljubavlju proizveden pri humanim uslovima rada, i sa velikom pažnjom posvećenom detaljima, kroju i kvalitetu proizvoda. *Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka. 

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev). 

Proizvedeno u Srbiji.

Plava devojka je visoka je 179cm.

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

DIMENZIJE PROIZVODA

DIMENZIJE PROIZVODA

ONE SIZE

Duzina rukava 78cm,

Obim grudi 12cm,

Dužina napred 70cm

Dužina pozadi 97cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DUKS CHARLIE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi