RasprodatoSniženje36|3840|42Organic

HALJINA ANA BLUSH

Haljina kratkog rukava od organskog pamuka sa džepovima sa strane.

Devojka na fotografiji je visoka 178cm i nosi veličinu 36/38.

KOJA JE MOJA VELIČINA?

36|38
40|42
Opis

Slatka mala svakodnevna pamučna haljina, kratkog rukava i sa zvonastom suknjom u donjem delu.

Džepovi sa strane su tu za kad ne znate šta ćete s rukama. :)

Napravljena u Srbiji od 100% sertifikovanog organskog pamuka (GOTS*).

*GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

Zašto odabrati organski pamuk?

Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju.
On je on daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer je za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a i samim tim štiti radnike koji se bave njegovom proizvodnjom.
Da li ste znali da se za proizvodnju jedne majice od običnog pamuka koristi oko 2,500 litara vode? Organski pamuk značajno smanjuje potrošnju i zagađenost vode i vazduha jer se za njegovu proizvodnju koristi i do 70% manje vode i 60% manje energije od konvencionalnog pamuka.
U procesu proizvodnje organski pamuk, kao i konvencionalni pamuk, se boji. Razlika između ova dva je što se organski pamuk boji i tretira isključivo prirodnim bojama koje poseduju sertifikate bezednosti za sve zaposlene i korisnike koji će kasnije nositi obojenu tkaninu.
Garderoba proizvedena od organskog pamuka, pored pozitivnog uticaja na životnu sredinu, mnogo duže traje, jer se organski pamuk ruèno bere, pažljivo obrađuje, ne istanjuje se do iznemoglosti da bi se povećala količina i ne obrađuje se štetnim materijama.

Organski pamuk donosi promene i čini svet boljim mestom.

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

Recenzije (2)

2 recenzije za HALJINA ANA BLUSH

  1. Aleksandra V.

    Ovo je jedna od najudobnijih haljina koje imam!Mekana,u neznoj boji,savrseno se kombinuje uz sve!

  2. Milica

    Haljina za uz patike i sandale! Prelepa, udobna, odlično stoji, i tako nezna! A može i da se trci i saginje za decom bez ikakvih problema 🙂 OGROMAN plus za džepove 😉

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi