RasprodatoONE SIZEOrganic

HALJINA CHLOE SAND

Majica-haljina od organskog pamuka sa džepovima sa strane i dodatnim pojasom za vezivanje.

Devojka na fotografiji je visoka 178cm i nosi UNIVERZALNU veličinu

KOJA JE MOJA VELIČINA?

ONE SIZE
Opis

Ovo će biti tvoja omiljena letnja haljina za „kućnu varijantu“! I za šetnju. I za spavanje ili dremku. A ko zna, možda čak i za večernje pićence, ako dodaš neke fensi sandalice? Kako da opišemo ovu haljinu? Zamisli da si ukrala majicu od svog dečka, dodala džepove sa strane, i kaiš od istog tog materijala da je malo uobličiš – e pa to je otprilike ono što čini ovu preudobnu haljinu.

Napravljena u Srbiji od 100% sertifikovanog organskog pamuka (GOTS*).

*GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

Zašto odabrati organski pamuk?

Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju.
On je on daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer je za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a i samim tim štiti radnike koji se bave njegovom proizvodnjom.
Da li ste znali da se za proizvodnju jedne majice od običnog pamuka koristi oko 2,500 litara vode? Organski pamuk značajno smanjuje potrošnju i zagađenost vode i vazduha jer se za njegovu proizvodnju koristi i do 70% manje vode i 60% manje energije od konvencionalnog pamuka.
U procesu proizvodnje organski pamuk, kao i konvencionalni pamuk, se boji. Razlika između ova dva je što se organski pamuk boji i tretira isključivo prirodnim bojama koje poseduju sertifikate bezednosti za sve zaposlene i korisnike koji će kasnije nositi obojenu tkaninu.
Garderoba proizvedena od organskog pamuka, pored pozitivnog uticaja na životnu sredinu, mnogo duže traje, jer se organski pamuk ruèno bere, pažljivo obrađuje, ne istanjuje se do iznemoglosti da bi se povećala količina i ne obrađuje se štetnim materijama.

Organski pamuk donosi promene i čini svet boljim mestom.

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

Recenzije (2)

2 recenzije za HALJINA CHLOE SAND

  1. Taca

    Najdraža haljina ikad. Imam je u dve boje i nije dovoljno <3

  2. Snežana

    Ovo je haljina koja se ne skida celog leta !!! Super se kombinuje sa teksas jaknom .

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi