BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE IZNAD 10000 RSD.

VREME ISPORUKE DO 3 RADNA DANA (U SRBIJI)

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE IZNAD 10000 RSD. VREME ISPORUKE DO 3 RADNA DANA (U SRBIJI)

Mali noćni rituali

Kada bismo vas pitali da se vratite u detinjstvo i pokušate da se setite, a potom i detaljno opišete, kako je nedelja uveče izgledala, kako ste se osećali i šta ste radili, verovatno bi većini nas odgovori bili veoma slični. Znajući da se sutradan ustaje rano za školu, još ako je hladan zimski dan, a sedmica pred nama puna obaveza, koje su, iako sa ovog aspekta simpatične i bezazlene, iz perspektive deteta veoma ozbiljne, često se javlja nelagoda i mali stres koji nedelju uveče čini ne baš omiljenim delom vikenda za većinu nas. 

Nedavno se u društvu povela priča o tome koji mali rituali su nam pomagali da ovo prevaziđemo. Uz bezbroj različitih priča i anegdota, za uho nam je zapala jedna priča zajedničke drugarice kojoj je omiljeni deo večeri bio odabir pidžame za narednu nedelju. Način na koji je ona evocirala uspomene i prenosila svoja osećanja u tim momentima je bio vrlo živopisan. Analizirajući ovaj događaj kasnije shvatili smo da je u pitanju nekoliko stvari koje su uticale na tu poplavu emocija. Prva je činjenica da je u pitanju pidžama – odeća koja treba da pruži osećaj intimnosti, sigurnosti i toplote. Drugo, miris je definitivno snažan beležnik sećanja i često se dešava da posle dugog niza godina, kada osetimo određeni miris, on može da nas vrati daleko u prošlost ili da izazove različita osećanja. Treće, često se kroz nostalgiju sećamo detinjstva i rado distanciramo od svakodnevnih okolnosti kako bi se vratili u bezbrižan period života, makar na kratko. Četvrto, pored svega navedenog, ne treba zanemariti činjenicu da u pidžami provedemo barem trećinu dana, a time i života. Ako manje spavate, onda je to oko četvrtine, ali svakako nije malo, zar ne? 

Ovo priča nas je inspirisala da odemo korak dalje u našem kreativnom stvaranju i da sa vama podelimo i ove trenutke jer mi u Cozy2Wear želimo da budemo brend sa emocijom. Ili možda emocija koja je poprimila oblik garderobe. Bilo kako bilo, želimo da sa vama budemo i dok spavate, te smo za vas pripremili dve nove kreacije – Pidžama Organic Black i Pidžama Organic Off White. Pripremite se da se uronite u svet udobnosti i elegancije uz pidžame koje ne samo da pružaju miran san, već i podržavaju održivu budućnost.

 

Pidžama Organic Black: savršenstvo udobnosti

Pidžama Organic Black je sinonim za udobnost i eleganciju. Izrađena od najmekšeg organskog pamuka, ova pidžama nudi nežan dodir koji obavija vaše telo dok tonete u san. Majica od organskog pamuka osigurava udobnost, dok donji deo sa učkurom od keper trake, ukrašenim našim prepoznatljivim logotipom, doprinosi elegantnom izgledu. Sa Pidžamom Organic Black, svaka noć postaje prilika za opuštanje i uživanje u udobnosti koja ne poznaje granice.

Pogledaj proizvod sa slike:

Pidžama Organic Off White: elegancija i ekološka svest

Pidžama Organic Off White kombinuje čistu belinu sa praktičnošću organskog pamuka. Majica od organskog pamuka nežno obavija vaše telo, pružajući osećaj svežine i udobnosti. Sa svojim elegantnim dizajnom i pažljivo odabranim materijalima, ova pidžama nije samo komad odeće za spavanje, već i izraz stila i svesti o održivosti. Odabirom Pidžame Organic Off White, svaki san postaje prilika za podršku održivosti, udobnosti i stila.

Pogledaj proizvod sa slike:

 

U Cozy2Wear-u, verujemo da luksuz ne sme biti na štetu naše planete. Zato smo posvetili sebe upotrebi organskog pamuka u našim proizvodima. Organski pamuk se uzgaja bez upotrebe štetnih pesticida i herbicida, čime se smanjuje zagađenje zemljišta i voda. Osim toga, ova praksa pomaže u očuvanju biodiverziteta i podržava dugoročnu održivost poljoprivrednih sistema. Kroz kombinaciju udobnosti, stila i održivosti, Cozy2Wear pidžame postaju neizostavan deo vaše svakodnevne rutine.

Kroz udobnost, eleganciju i ekološku svest, Cozy2Wear pidžame postaju vaša sigurna karta za mirne noći i opuštene jutarnje trenutke. Izaberite održivost. Izaberite udobnost. Izaberite Cozy2Wear.

Korpa
Koristimo kolačiće kako bi smo unapredili korisničko iskustvo na sajtu. Prihvatanjem kolačića slažete se sa našim uslovima korišćenja.
Počni da kucas i videćeš željeni artikal u pretrazi...

Newsletter prijava

Dobrodošli u COZY zajednicu!

Prijavi se na naš newsletter i saznaj među prvima za popuste, akcije, nove kolekcije i poklone iznenađenja!