RasprodatoOrganic36|3840|42

PIDŽAMA ORGANIC OFF WHITE

Najmekanija pidžama na svetu. Sastoji se iz dva dela, udobne majice od organskog pamuka, i donjeg dela sa učkurom od keper trake sa našim logotipom. Ako volite „all white everything“ izgled, a ne možete da ga nosite jer se plašite da ćete se isprljati (ili se zaista isprljate), ovo je model za vas. Kada odete u krevet čisti i mirišljavi, ova pidžama je sve što vam treba za dodatni Cozy ugođaj.

KOJA JE MOJA VELIČINA?

36|38
40|42
Opis

Materijal koji smo odabrali je najmekaniji pamučni missoni singl od 100% organskog pamuka, jer tvoja koža zaslužuje najbolje. Sa ljubavlju proizvedena pri humanim uslovima rada, i sa velikom pažnjom posvećenom detaljima, kroju i kvalitetu proizvoda. *Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka. 

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev). 

Proizvedeno u Srbiji.

 

 

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

DIMENZIJE PROIZVODA

DIMENZIJE PROIZVODA

Treba vam pomoć oko odabira veličine?

U nastavku imate neke informacije koje mogu biti od pomoći.

Mere proizvoda za veličinu 36/38 donji deo: obim struka 70 cm/ obim struka skroz raširen lastiš 84 cm / dužina 106 cm

Mere proizvoda za veličinu 36/38 gornji deo: dužina 52 cm / dužina rukava bez ramena 61 cm

Mere proizvoda za veličinu 40/42 donji deo: obim struka 72cm/ obim struka skroz raširen lastiš 100cm / dužina pidžame 110 cm

Mere proizvoda za veličinu 40/42 gornji deo: dužina 55 cm / dužina rukava bez ramena 61 cm

Još uvek niste sigurni koju veličinu da uzmete?

Pogledajte našu tabelu veličina

Recenzije (1)

1 recenzija za PIDŽAMA ORGANIC OFF WHITE

  1. Aleksandra (potvrđen vlasnik)

    Oduševljenje kada je stigla. Savršen kroj i materijal!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi