RasprodatoOrganic36|3840|4244|46

ŠORTS RUN ORGANIC OLIVE

Model za svačiju građu. Široki duboki šorts  sa džepovima sa strane, elastičnim pojasom i učkurom za zatezanje.

KOJA JE MOJA VELIČINA?

36|38
40|42
44|46
Opis

Model za svačiju građu. Široki duboki šorts  sa džepovima sa strane, elastičnim pojasom i učkurom za zatezanje.

 

Materijal koji smo odabrali je mekani pamučni futer od 100% organskog pamuka, ni predebeo ni pretanak, a brušen sa lica za ultimativni Cozy vibe. Sa ljubavlju proizveden pri humanim uslovima rada, i sa velikom pažnjom posvećenom detaljima, kroju i kvalitetu proizvoda. *Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

 

Manekenka je visoka 178cm i nosi veličinu 36/38.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

Proizvedeno u Srbiji.

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

DIMENZIJE PROIZVODA

DIMENZIJE PROIZVODA

Treba vam pomoć oko odabira veličine?
U nastavku imate neke informacije koje mogu biti od pomoći.
-36/38 : obim struka 70cm/ dužina šortsa 40cm
-40/42 : obim struka 75cm/ dužina šortsa 43cm
-44/46 : obim struka 80cm/ dužina šortsa 45cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ŠORTS RUN ORGANIC OLIVE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi