RasprodatoOrganic36|3840|4244|46

TRENERKA ORGANIC APRIL BLACK

Široka trenerka ravnog kroja od organskog pamuka sa džepovima sa strane, i elastičnim pojasom sa našivenom etiketom. Štep po sredini joj daje poseban šmek.  Izuzetno komforna i laka za kombinovanje.

KOJA JE MOJA VELIČINA?

36|38
40|42
44|46
Opis

Materijal koji smo odabrali je mekani pamučni futer od 100% organskog pamuka, ni predebeo ni pretanak, a brušen sa lica za ultimativni Cozy vibe. Može da se  nosi u svim godišnjim dobima. Sa ljubavlju proizvedena pri humanim uslovima rada, i sa velikom pažnjom posvećenom detaljima, kroju i kvalitetu proizvoda. *Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka. 

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev). 

Proizvedeno u Srbiji.

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

DIMENZIJE PROIZVODA

DIMENZIJE PROIZVODA

TRENERKA ORGANIC APRIL BLACK

Treba vam pomoć oko odabira veličine?

U nastavku imate neke informacije koje mogu biti od pomoći.

Mere proizvoda za veličinu 36/38: obim struka 66cm/ obim struka skroz raširen lastiš  92cm / obim bokova 100cm / dužina pantalona 107cm.

Mere proizvoda za veličinu 40/42: obim struka 70cm/ obim struka skroz raširen lastiš 105cm / obim bokova 110cm / dužina pantalona 114cm

Mere proizvoda za veličinu 44/46: obim struka 76cm/ obim struka skorz raširen lastiš 115cm/ obim bokova 120cm/ dužina 118cm

Još uvek niste sigurni koju veličinu da uzmete?

Pogledajte našu tabelu veličina.

 

Recenzije (2)

2 recenzije za TRENERKA ORGANIC APRIL BLACK

  1. Jelena (potvrđen vlasnik)

    Donji deo koji mogu da nosim uz sve moguće i nemoguće kombinacije. Pamuk divan, prijatan i udoban. ♥️

  2. Katarina (potvrđen vlasnik)

    Preudoban i sjajan za kombinovanje, odličan kvalitet pamuka. 🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi