RasprodatoOrganic36|3840|42

TRENERKA ORGANIC APRIL TERRACOTTA

Široka trenerka ravnog kroja od organskog pamuka sa džepovima sa strane, i elastičnim pojasom sa našivenom etiketom. Štep po sredini joj daje poseban šmek.  Izuzetno komforna i laka za kombinovanje.

KOJA JE MOJA VELIČINA?

36|38
40|42
Opis

Materijal koji smo odabrali je mekani pamučni futer od 100% organskog pamuka, ni predebeo ni pretanak, a brušen sa lica za ultimativni Cozy vibe. Može da se  nosi u svim godišnjim dobima. Sa ljubavlju proizvedena pri humanim uslovima rada, i sa velikom pažnjom posvećenom detaljima, kroju i kvalitetu proizvoda. *Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka. 

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev). 

Proizvedeno u Srbiji.

SASTAV I ODRŽAVANJE

SASTAV I ODRŽAVANJE

100% sertifikovani organski pamuk *GOTS

*Organski pamuk je proizveden na tradicionalan način koji je, kad se uporedi sa konvencionalnim, mnogo više prijateljski nastrojen prema globalnom eko sistemu i ljudskom zdravlju. On je daleko bolji izbor za kožu, naročito osetljivu i sklonu alergijama jer se za njegovu proizvodnju ne koriste hemikalije, herbicidi, pesticidi ili insekticidi, a samim tim ne šteti radnicima koji se bave njegovom proizvodnjom. Takođe, za proizvodnju organskog pamuka koristi se 70% manje vode i 60% manje energije nego za proizvodnju standardnog pamuka.

**GOTS sertifikat garantuje da se proizvodnja pamuka temeljno proverava i prati od izvora do konačnog proizvoda (dostupno na zahtev).

DIMENZIJE PROIZVODA

DIMENZIJE PROIZVODA

TRENERKA ORGANIC APRIL BLACK

Treba vam pomoć oko odabira veličine?

U nastavku imate neke informacije koje mogu biti od pomoći.

Mere proizvoda za veličinu 36/38: obim struka 66cm/ obim struka skroz raširen lastiš  92cm / obim bokova 96cm / dužina pantalona 105cm.

Mere proizvoda za veličinu 40/42: obim struka 70cm/ obim struka skroz raširen lastiš 96cm / obim bokova 98cm / dužina pantalona 110cm

Još uvek niste sigurni koju veličinu da uzmete?

Pogledajte našu tabelu veličina.

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TRENERKA ORGANIC APRIL TERRACOTTA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Isporuka i način plaćanja

Dostava

Cena dostave za sve pošiljke unutar Republike Srbije se naplaćuje 450rsd. Dostava je besplatna za svaku porudžbinu u iznosu preko 10000rsd.

Plaćanje

Plaćanje na našem sajtu se vrši na tri načina:

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatom na žiro račun

Povezani proizvodi